Curs de Defensa Personal.

Seguim amb el cursos de Defensa Personal!

Has pensat alguna vegada quina seria la millor manera d’afrontar-te a una situació de violència derivada d’un accident de tràfic? Hauries de baixar del cotxe o romandre tancat a l’interior? T’has plantejat que passaria si algú intentés colar-se davant teu amb una empenta a la cua dels supermercat? Quina seria la resposta més efectiva? I si caminant pel carrer algú intentés portar-te a algun lloc per la força? Hauries de demanar auxili? De quina manera? En aquest curs aprendràs les tècniques necessàries per a solucionar de la millor manera aquests problemes.

T’hauràs d’esforçar, però obtindràs resultats.

En aquest curs aprendrem a entendre i controlar les alteracions funcionals del cos sota una situació d’estrès ocasionada per una acció violenta ja sigui de caràcter verbal o física per respondre amb calma i proporcionalitat. Aprendrem a utilitzar materials d’us quotidià com poden ser per exemple unes claus, una carpeta o un paraigües per repel·lir d’una manera efectiva una eventual agressió. Aprendrem també a defendre’ns en situacions quotidianes com en el cas d’un intent d’agressió quan som dins del cotxe, en la cua d’un supermercat o simplement caminat pel carrer.

Totes les tècniques estan dissenyades per utilitzar un mínim d’esforç i aconseguir el màxim d’eficàcia possible en cas de defensa en contra d’una agressió.

Pedagògicament és un sistema apte per a totes persones a partir dels 13 anys sense importar la seva condició física.

La defensa personal proporciona a la practicant uns millors reflexes i millora la seva propiocepció per valorar de forma objectiva la seva capacitat per a la resolució d’un conflicte específic que se li pugui presentar. Millora la coordinació i capacitat d’anticipació per preveure situacions de risc d’agressió, un millor autocontrol i més seguretat en ella mateixa.

cursos de defensa personal en Atma Tarragona-Tarragona

EL DOCENT:

Enric Gil Robert és cinturó negre segon Dan de Nihon Tai-Jitsu / ju-Jitsu (defensa personal japonesa), Cinturó negre primer Dan de Tanbo-Jutsu (bastó japonès), Instructor titulat en el Mètode Global D’autodefensa (Federació Italiana d’Arts Marcials), Instructor titulat d’intervenció policial de Nihon Tai-Jitsu Policial, Professor en actiu de Txi-Kung, i professor en actiu de defensa personal en diversos centres a més de practicant i coneixedor de Judo, Wing-Chun, Kick Boxing i boxa.

Data: Diumenge 10 de febrer

Horari: de 17:00 a 20:00 h

LLoc: Atma Tarragona Associació

C/ LLeida 21, 4-3. Tarragona.

Imprescindible reserva de plaça. Places limitades.

DESCOMPTES FAMÍLIA

Informació i inscripcions: info@atmatarragona.net / 608 282 142

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001