Jornada Gratuïta de Defensa Personal.

JORNADA GRATUÏTA DE DEFENSA PERSONAL

Defensa Personal, cursos en Atma Tarragona, Tarragona

Us convidem a experimentar una classe oberta de defensa personal. Enforteix-te i aprèn les tècniques bàsiques amb un professor amb llarga experiència i coneixements. Treballarem dempeus i de forma segura, farem xerrada sobre com hem d’actuar en els casos d’agressions més comunes i analitzarem casos pràctics.

Cal portar roba còmoda.

EL DOCENT:

Enric Gil Robert és cinturó negre segon Dan de Nihon Tai-Jitsu / ju-Jitsu (defensa personal japonesa), Cinturó negre primer Dan de Tanbo-Jutsu (bastó japonès), Instructor titulat en el Mètode Global D’autodefensa (Federació Italiana d’Arts Marcials), Instructor titulat d’intervenció policial de Nihon Tai-Jitsu Policial, Professor en actiu de Txi-Kung, i professor en actiu de defensa personal en diversos centres a més de practicant i coneixedor de Judo, Wing-Chun, Kick Boxing i boxa.

No t’ho pots perdre!!

Data: dissabte 2 de febrer
Horari: de 18:00 a 19:00 h

Lloc: Atma Tarragona Associació

C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Confirmar assistència. Places limitades.

Contacte: 608 282 142
info@atmatarragona.net

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001