Els 5 Elements i la Dansa. Cicle Vivencial.

CICLE VIVENCIAL ” Els 5 Elements i la Dansa “
 
Danza, movimiento corporal y kinesiología en Atma Tarragona.Ciclo Vivencial los 5 Elementos y la Danza en Tarragona
 
“Els 5 Elements i la Dansa” es la unió entre dos camps de treball per aconseguir ser més conscients de com ens afectan els elements: Fusta, terra, metall, aigua i foc.
Experimentant de manera vivencial l’essència de la Medicina tradicional xinesa i la Dansa.

A través de la Kinesiologia, la música i el moviment corporal  connectaràs de manera diferent amb tu mateix/a. Un cicle de tallers creatius i sanadors, amb el que trencarem amb tot allò que ens limita en el dia a dia o que ens allunya dels nostres objectius. Gràcies a diverses tècniques i el treball grupal equilibrarem meridians, òrgans, emocions i fluirem amb l’energia de dins cap a fora, sentint, expresant i ballant. El nostre cos ens endinsarà a beneficis físics, mentals, emocionals i energètics. Podràs obtenir eines per aconseguir una millora personal en el teu dia a dia.
 
Tancament del cicle vivencial  amb una sessió màgica al aire lliure!
 
    
Aquest és un cicle de creixement i evolució personal impartit per Ana Castellví, especialista en Teràpies Manuals i mètodes de creixement personal. (Kinesiologia especialitzada, Sanació Xamànica i Teràpia Regressiva Conscient, mètodes de meditació i respiració) i Silvia Atma, professora de dansa oriental, actualment cursant la formació Coach I de Shri Vivek Ioga a Barcelona, i dins de la seva trajectòria professional i de vida cada vegada  més interessada en el potencial del cos i el moviment com a eina d´autoconeixement i sanació.Aquest cicle vivencial es una invitació a l´autoexploració i autoconeixement, a estar present i sentir, a dansar i a habitar el cos i l´ànima…
 
 
Places limitades. Dates a convenir de març a juliol.
 
LLoc: Atma Tarragona Associació.
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.
 
Imprescindible reserva de plaça. Places limitades.
 
Informació i reserves: 608 282 142 / info@atmatarragona.net 
 
 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001