Classes de Ballet per adults.

Art i Teràpia.

Ballet per adults.

Amb aquestes classes volem acostar el ballet a totes aquelles persones que sempre n’han volgut fer i no ha estat possible, a les que tenen ganes de tornar- hi, a les que ja fan algun tipus de dansa i volen complementar… ballet per adults es una activitat enfocada al benestar, la salut i el creixement personal des del bonic camí de la dansa.

clases semanales de ballet para adultos en atma tarragona
No farem la típica classe de ballet, sinó exercicis adaptats buscant millorar la coordinació, l’equilibri, flexibilitat, la col·locació corporal, exercitar la ment, crear, ballar…

Ballar suposa una descàrrega considerable d’adrenalina, que afavoreix la reducció de l’estrès psicològic i de la tensió corporal que s’acumula durant eldia. 

Sobretot el que volem amb aquestes classes és que gaudiu i que durant una hora desconecteu de tot i us deixeu portar pel plaer de la dansa. 

Professora: Estel Lerín.

La professora que impartirà les classes és l’Estel Lerín que des de ben joveneta va decidir dedicar bona part del seu temps a la dansa.

Ha tocat gairebé tots els estils de dansa possibles: jazz, ballet, claqué, contemporani, salsa… i s’ha format en diferents escoles de la província com l’ Acadèmia de Ball May, Estudi de Dansa Montserrat i Beat Dansa, i també en escoles de renom de Barcelona com Coco Comín o Máxime d’Harroche.

Us esperem!!

Data: Dijous 16 de Novembre 
Horari: De 19:15 a 20:15 h

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Aportació: 6 € 
Socis Atma activitat GRATUÏTA.

Imprescindible reserva de plaça.

Més informació i reserves: 608 282 142 ( Silvia )
info@atmatarragona.net

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001