Curs Astrologia Científica i de l´Ànima

Introducció:

Des de l’antiguitat l’home ha cercat de trobar una explicació racional i objectiva a tot allò que l’envolta i guaitant al cel ha tractat d’entendre el significat ocult a tot el misteri del que contemplava en el firmament.

astrologia-curso-1

Els estels, les galàxies, els sistemes solars i els astres han despertat des de que el temps és temps una fascinació especial, que ja en l’època prehistórica s’evidencia en la construcció de monuments megalítics com el de Stonehenge que esdevingueren autèntics santuaris sagrats. L’home instintivament rendia culte a la deïtat solar i també a la lunar i aixecava enormes monolits per a conmemorar dates especials que coincidien astronòmicament amb els equinoccis estacionals que es repetien cíclicament.

Ja en l’època dels grecs aquesta fascinació els va dur a representar una sèrie de mites personaficats en divinitats com Zeus, Apol.lo, Afrodita, etc… que prengueren una gran rellevància en les creences de la gent que els adorava aixecant temples on sel’s venerava i alhora temia i respectava. Aquesta fe s’intentava representar a través d’una galería de personatges humans que al mateix temps eren immortals i molts d’ells estaven regits i condicionats pel signe astral del planeta i la constel.lació en la qual havien nascut. Així resseguint les estrelles van anar configurant amb la imaginació creadora tot un seguit de línies i punts que unien els diversos cossos celests, que representaven simultàniament diferents animals.

constelaciones-signos-1

La roda zodiacal predeterminava el naixement de les persones segons una data i hora que perfilaven el patró exacte del seu caràcter condicionat segons l’època de l’any per l’influx d’un astre determinat, que era la seva empremta còsmica.

D’aquesta manera tenim al firmament dibuixades les diverses contel.lacions que abracen els 12 signes zodiacals que mostren el segell diví tan sagrat i espiritual sota el qual neixen totes les persones que venen a viure una experiència en el planeta Terra. Des del signe d’Àries fins al de Peixos trobem des de llavors tota una tipologia de caràcters i personalitats molt heterogènies, que es corresponen paral.lelament amb les energies planetàries sota les quals neixem tots els éssers humans.

L’astrologia ens explica a través dels astres i els signes zodiacals com som i funcionem i també quin és el nostre propòsit de vida que ja ve predeterminat o programat d’antuvi abans de que naixem.

astrologia-2

Aquesta pràctica d’interpretar que és el que hem vingut a fer ja es practica d’una forma mil.lenària des de l’Antiguitat sobretot a Orient en països com el Japó, la Xina o el Tíbet on ja des de que són petits es fan les cartes astrals als infants per esbrinar quina és la seva estrella i missió en aquest plànol a nivel d’ànima.

Això evidentment, servirá d’ajuda incalculable per a tots aquells pares conscients que desitgin comprendre què és el que han vingut a fer els seus fills al marge de les seves expectatives més terrenals adreçades envers ells.

Curs dirigit a…

Qualsevol persona que tingui una mínima inquietut per tal de conèixer-se millor a sí mateix i estigui en la línia del creixement interior a nivell personal. És una eina especialment indicada per a tots aquells terapeutes que de forma complementària desitgin obtenir una informació ben acurada de com funcionem per dins des de l’autoconeixement conscient.

La interpretació de la nostra carta natal ens proporciona dades que es treballen en tots aquells àmbits que apliquen la psicología transpersonal, el coaching, les constel.lacions familiars, etc… constituint un mitjà molt preuat per aprofundir i enriquir qualsevol tractament o teràpia holística de manera intergral.

Metodologia:

És un curs teòric i alhora eminentment pràctic, on l’objectiu principal és que en acabar el mateix l’alumne adquireixi una competència suficient per saber entendre i interpretar tots els símbols, aspectes, codis i elements que configuren de forma específica el llenguatge astrològic.

A la vegada que es van introduint els diversos conceptes astrològics, anirem aplicant tota aquesta informació de la manera més clara, senzilla i funcional en l’anàlisi d’una carta o mapa natal relatiu a un individu, o bé vinculat amb dates significatives com poden ser l’apertura d’un local, entitat, negoci, etc…

Es lliurarà a l’inici un dossier explicatiu on l’alumne podrá anar integrant i consultant de forma directa, clara i exhaustiva tot el material necessari per assolir els objectius plantejats en el seu inici. En aquest apartat s’inclou també un DVD amb el contingut d’un programa d’astrologia ben pràctic i senzill de fer funcionar per a què tothom que hi participi pugui anar experimentant per ell mateix les seves pròpies interpretacions de cartes astrals, revolucions solars, sinàstries, etc…

Objectius:

-Aprendre a reconèixer, identificar i desxifrar tots els aspectes i símbols astrològics que apareixen en una carta natal.

-Comprendre el significat de les diferents cases zodiacals atenent també als trets i característiques essencials que defineixen cadascun dels signes.

-Saber interpretar i reconèixer totes i cadascuna de les figures internes esbossades en l’anella zodiacal representatives de la geometria sagrada.

-Visualitzar de forma ràpida i precisa la funció dels planetes regents de cada signe desplaçats per les diferents cases depenent de si estan en exaltació, caiguda, domiciliats o bé en exili.

-Saber calcular els trànsits i progressions dels planetes en relació a cada casa i signe consultant les efemèrides.

-Interpretar correctament una Revolució Solar per poder avaluar a curt termini llur incidència en l’evolució personal i estat de consciència de cada natiu.

-Familiaritzar-se de forma clara amb el quadre de les diverses triplicitats i cuadriplicitats que s’estableixen entre els signes segons la seva naturalesa i elements: cardinals-fixes-mutables/terra-aire-aigua-foc.

-Ser capaç d’analitzar, llegir i entendre les diferents compatibilitats i afinitats existents entre els signes mitjançant les Sinàstries per determinar les complementariats entre parelles.

-Percebre l’íntima relació existent entre cada signe, casa, element, planeta i aspecte per saber esbrinar correctament tota la informació, codis i missatges ocults que resten amagats en una gràfica.

-Determinar finalment el significat profund que ens aporten els nòduls de la lluna, per saber interpretar els llaços kàrmics del passat que són el nostre punt de partida i alhora reconèixer l’abast del desafiament del nostre destí o propòsit de vida en aquesta existència.

Continguts:

1.- INTRODUCCIÓ GENERAL: CONCEPTES BÀSICS DE L’ASTROLOGIA

2.- ELS SIGNES ZODIACALS: CARACTERISTIQUES PRINCIPALS SEGONS SIMBOLOGIA, NATURALESA I ELEMENTS AFINS (CARDINAL-FIX-MUTABLE/FOC-TERRA-AIRE-AIGUA).

3.- DEFINICIO DELS SIGNES EN FUNCIÓ DELS PLANETES REGENTS QUE ELS DETERMINEN (ASTRES PERSONALS-TRANSPERSONALS).

4.- CICLES, TRÀNSITS, PROGRESSIONS DELS ASTRES PER DETERMINAR EVOLUCIÓ SIGNES CARTA NATAL: LES REVOLUCIONS SOLARS.

5.- NÒDULS DE LA LLUNA: INCIDÈNCIA KÀRMICA EN LA INTERPRETACIÓ DE LA CARTA. ANÀLISI PROCEDÈNCIA VIDES PASSADES I PERFIL DEL DESTÍ EN L’ACTUAL.

6.- ASPECTES PRINCIPALS QUE INTERVENEN EN L’ANÀLISI D’UNA CARTA: CARACTERISTIQUES I LLUR SIGNIFICAT (CONJUNCIONS-TRIGONS-QUADRATURES-OPOSICIONS-SEXTILS-QUINCUCIS, ETC…).

7.- LES EFEMÈRIDES: SEGUIMENT ANUAL I PREVISIONS DE LA CARTA ASTRAL MITJANÇANT CONSULTA DELS DIFERENTS TRÀNSITS I PROGRESSIONS DELS ASTRES.

8.- COMPATIBILITATS I AFINITATS ENTRE ELS DIFERENTS SIGNES: ANÀLISI DE LES SINÀSTRIES.

9.- ANÀLISI DE CARTES NATALS PER A INFANTS: COM DETERMINAR TALENTS, POTENCIALITATS I PROJECCIONS DEL NEN/A  SEGONS MISSIÓ VIDA PARTICULAR I ACTIVACIÓ DE LA CONSCIÈNCIA.

10.- PRÀCTICA CONTINGUT TEÒRIC MITJANÇANT ANÀLISI I INTERPRETACIÓ D’UNA CARTA ASTRAL.

Direcció del curs:

El curs està dirigit per Jordi Abelló Ciurana.

Cursos de Astrologia en Atma Tarragona

·Llicenciatura de Geografia i Història per la U.R.V de Tarragona.

·Formador curs tècniques de relaxació a la feina per a comerciants al CEP FRADA.

·Formador de txi-kung i tait-xí txuan estil yang, en diferents centres de teràpies naturals i alternatives de la provincia de Tarragona.

·Formador d’astrologia científica i de l’ànima, impartint xerrades, tallers i cursos per diferents centres de teràpies naturals.

·Col.laborador assidu del programa Más allá de las ondas que s’emet a Sant Pere i Sant Pau, difonent temes astrològics d’actualitat

·Formació en tàpping, quiromassatge, reflexoteràpia i drenatge limfàtic.

·Formació en cursos d’energia universal.

·Actualment combino la meva faceta com a professor de secundària en divesos centres d’ensenyament amb les classes com a formador de tait-xí i txi-kung en diferents centres de teràpies, així com els diversos cursos, xerrades i tallers d’astrologia que vaig impartint per tota la provincia de Tarragona.

Data inici curs: 10 de Desembre de 2016
Data finalització curs: 25 de Març de 2017

Horari: De 16:00 a 21:00 h

Curs de 35 h:
Dissabte 10 Desembre de 2016
Dissabtes 21 i 28 Gener / 18 i 25 Febrer / 11 i 25 Març / 2 Abril / 21 i 27 Maig de 2017

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21 4-3. Tarragona.

Aportació : 65 € sessió / Socis Atma 60 € sessió
Es lliurarà dossier complet i programa d´ordinador d´astrologia.

Imprescindible reserva de plaça.

Forma de pagament: S´ abonarà dues sessions, primera i ultima sessió (130 €) / socis Atma (120 €) en un ingrés en compte, que es facilitarà a qui ho sol·liciti, i la resta, el mateix dia de cada sessió.

Inscripcions i reserves:
 Via correu electrònic o amb el formulari de contacte (rigurós ordre de reserva) o als telèfons 636365676 (Jordi) / 608282142 (Silvia).

info@atmatarragona.net

 

1 comentario
  1. BONA TARDA. VOLDRIA SABER SI FEU EL CALCUL I INTERPRETACIÓ DE LA REVOLUCIÓ SOLAR I LLUNAR I QUIN PREU TE.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001