Classes de Ballet per adults.

El ballet clàssic sens dubte és la base fonamental dels estils actuals de ball, proporciona una correcta alineació postural, així com el desenvolupament d’un core sa i fort. Però no té perquè ser enfocat només a joves… Els adults també podem gaudir de la dansa clàssica!!! Per això en els últims anys han estat varies les escoles que han innovat acostant el ballet a la gent adulta.

Clases ballet adultos en Atma Tarragona

Ballet adults busca adaptar la tècnica del ballet a les necessitats puntuals d’exercici, moviment conscient i meditació activa dels adults. Així, selecciona i sistematitza moviments del ballet, i integra altres tècniques i disciplines.

El resultat és un completíssim i innovador mètode de teràpia corporal i psíquica. Es treballa el cos, s’exercita l’atenció de la ment, es millora l’alineació i la postura. A més, els exercicis de ballet milloren el to muscular, la flexibilitat i plasticitat de la musculatura i té una millora de la mobilitat articular. És a dir, ens ajuda a ser més àgils, moure’ns amb facilitat i guanyar amplitud dels nostres moviments

Ballar suposa una descàrrega considerable d’adrenalina, que afavoreix la reducció de l’estrès psicològic i de la tensió corporal que s’acumula durant el dia. Això, alhora, facilita la concentració.

L’activitat artística és un element primordial per a la nostra salut i creixement personal.

Adreçat a totes aquelles persones que, amb o sense coneixements previs, busquen una forma de exercitar-se, aspiren aprendre o simplement desitgen ballar i deixar-se portar pel plaer de la dansa, l’art, l’expressió i la creació.

Professora: Estel Lerín

La professora que impartirà les classes és l’Estel Lerín que des de ben joveneta va decidir dedicar bona part del seu temps a la dansa.

Ha tocat gairebé tots els estils de dansa possibles: jazz, ballet, claqué, contemporani, salsa… i s’ha format en diferents escoles de la província com l’ Acadèmia de Ball May, Estudi de Dansa Montserrat i Beat Dansa, i també en escoles de renom de Barcelona com Coco Comín o Máxime d’Harroche.

També va tenir la sort de poder prendre classes a la prestigiosa Pineapple de Londres.

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Interessats sol.licitar informació a info@atmatarragona.net / 608 282 142 ( Silvia )

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001