Classe Presentació de Jazz Style

La dansa jazz té el seu origen en les danses negres americanes cap al 1917. Poc a poc va anar agafant elements del ballet així com d’altres balls més moderns com el charlestón, el swing, lindy hop… En els anys 40 va experimentar un boom amb la dansa teatral i cap als anys 60 ja podem parlar de dansa moderna d’on surten diferents estils de dansa jazz. Actualment tenim molts més estils amb una forta influència del hip hop.

Algunes de les característiques principals són:

  • La posició dels peus estan en paral·lel i la mobilitat del tronc és molt important.
  • És una dansa terrenal en la qual has de sentir la música i expressar els sentiments.
  • La flexibilitat és un element significatiu.

L’objectiu d’aquest curs és gaudir ballant sempre amb un somriure i conèixer alguns dels diferents estils del jazz.

Jazz Style-clases Atma Tarragona

Professora: Estel Lerín

La professora que impartirà les classes és l’Estel Lerín que des de ben joveneta va decidir dedicar bona part del seu temps a la dansa. Ha tocat gairebé tots els estils de dansa possibles: jazz, ballet, claqué, contemporani, salsa… i s’ha format en diferents escoles de la província com l’ Acadèmia de Ball May, Estudi de Dansa Montserrat i Beat Dansa, i també en escoles de renom de Barcelona com Coco Comín o Maxime d’Harroche. També va tenir la sort de poder prendre classes a la prestigiosa Pineapple de Londres.

estel-jazz-burlesque-atma

Data Classe Presentació: Dijous 29 de Setembre

Horari: De 20:00 a 21:00 h

Lloc: Atma Tarragona Associació

C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Confirmar assistència.

Interessats sol.licitar informació a info@atmatarragona.net / 608 282 142 ( Silvia )

Classes setmanals: Dijous de 20:00 a 21:00 h ( adults )

 

 

1 comentario
  1. Hola, hace poco que llegué a tarragona, y estoy buscando algún lugar donde aprender a bailar, pocas veces he dado clases pero me encantaría poder asistir a clases de danza, africana, (contemporánea), jazz,dnetro de lo que ofrecéis esas tres me interesan bastante que no he hecho antes, no se si mi perfil encajaría en vuestras clases, si es así puedo pasar por el centro
    un saludo, gracias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001