Classes de Ioga ( Shri Vivek Ioga )

Shri Vivek Ioga

Shri Vivek Ioga és la integració de Hatha Ioga, Tantra Ioga, Kundalini Ioga, Vedanta i Ayurveda. És un ioga complet, amb el qual treballem les tres dimensions de la persona: física, mental i energètica.
Amb les asanes, postures, guanyem flexibilitat, desfem tensions, estimulem els òrgans interns i relaxem el sistema nerviós.
Amb les tècniques de respiració, pranayamas, oxigenem i destoxifiquem el cos, ajudant a relaxar emocions i reduir pensaments.

Amb el cos i la ment en calma, som més capaços de viure la vida amb totalitat.

Professora: Námrata (Leo Sanchis)

namrata-ioga

Sóc coach de Shri Vivek Ioga Integral. M’he format al Centre Shri Vivek Ioga de Barcelona amb el iogui indià Jivan Vismay, a través dels ensenyaments del Mestre Shri Guruji Swami Vivekananda.

Vaig rebre el meu nom de Acharya, Námrata, i el certificat dels meus coneixements en el Nirpeksha Sannyas Ashram d’Índia. Actualment segueixo la meva formació de Ioga i Ayurveda, realitzant cursos retirs, tallers i seminaris al Centre Shri Vivek Ioga de Barcelona.

Classes setmanals: Dimarts de 19:00 a 20:30 h 

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Interessats sol.licitar informació a info@atmatarragona.net / 608 282 142 

 

2 comentarios
  1. Estaría interesada en las clases de yoga, son principiante y me interesa aprender..

    • Hola Gina,las clases de yoga en junio y julio son los martes a las 19:00 h,para información y reservar plaza puedes pasar por el centro o llamar al 608282142.
      Gracias 🙂

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001