Classes de Jazz Musical & Burlesque.

El Burlesque és un estil descendent dels famosos teatres de varietats que van sorgir durant el segle XIX.

Aquest estil comparteix diferents característiques amb altres formats contemporanis del teatre de varietats de la Era Victoriana, relacionant-se amb espectacles similars com són el Vaudeville americà, el Cabaret francés i el Music Hall britànic.

Després d’unes dècades d’èxit va experimentar una davallada i a la década dels noranta va tornar a agafar protagonisme a Nova York i Nova Orleans amb el nom de Neo-Burlesque.

L’objectiu d’aquestes classes és gaudir ballant sempre amb un somriure, explorar la nostra part més femenina, treballar l´actitud suggerent, descarada i picaresca del Burlesque, la expressivitat gestual, conéixer diferents estils de jazz i entrar en un món de fantasia amb elements com boes, cadires, bastons, guants…

Serà necessari portar sabates de taló i moltes ganes de divertir-se!!!

Professora: Estel Lerín

La professora que impartirà les classes és l’Estel Lerín que des de ben joveneta va decidir dedicar bona part del seu temps a la dansa. Ha tocat gairebé tots els estils de dansa possibles: jazz, ballet, claqué, contemporani, salsa… i s’ha format en diferents escoles de la província com l’ Acadèmia de Ball May, Estudi de Dansa Montserrat i Beat Dansa, i també en escoles de renom de Barcelona com Coco Comín o Máxime d’Harroche. També va tenir la sort de poder prendre classes a la prestigiosa Pineapple de Londres.

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Interessats sol.licitar informació a info@atmatarragona.net / 608 282 142 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001