Classes de Booty Dance & Twerk

El booty dance, twerking o twerk és un estil de ball centrat en moviments de cadera ràpits i en una posició flexionada de cames molt sensual i urbana, entre d´altres passos. Neix a Nova Orleans als anys noranta vinculat a l’escena Hip Hop local, encara que recolleix alguns elements de danses tradicionals de l’Àfrica occidental com la mapouka.

El booty dance, twerking o twerk  es balla principalment barrejant estils com el hip hop, dancehall, funk brasilé, baikokodance.

Es un estil de ball exigent a nivell físic amb un important treball de cames, cintura i malucs.

Important!! Recomanable portar genolleres.

Anem a posar-nos en forma i a divertir-nos!!!

Professora: Victòria Moseguí

victoria-clases-twerk

Victòria Moseguí comença en el món del Booty Dance i twerk com aficionada assistint a tallers per diversos llocs fins i tot fora d’Espanya.
En uns tallers a Barcelona, coneix a Kim Jordan, ballarina de twerk des dels anys 90 i formadora de monitors.

Assisteix al curs de formació a Barcelona i per fi, al novembre de 2015 aconsegueix ser oficialment monitora certificada de Booty Dance & Twerk per l’escola Kim Jordan Creations. Una escola respectuosa amb la història real del Booty Dance, on la seva formadora ens dóna una visió estimulant, tècnica i divertida del ball.

Des de llavors ha realitzat ja molts tallers en diversos centres i gimnasos i segueix amb moltes ganes de difondre el Booty Dance i de continuar aprenent i ensenyant.

Classes: Dilluns de 21:00 a 22:00 h ( adults )

Lloc: Atma Tarragona Associació
C/ Lleida 21, 4-3. Tarragona.

Interessats sol.licitar informació a info@atmatarragona.net / 608 282 142 ( Silvia )

Deja un comentario

Últimos posts

Dirección

Calle Lleida, 21 4º 3º
Tarragona 43001